top of page
2020-08-18 15.00.38.jpg


HVAD LEDER JEG EFTER?

OM AT OPBYGGE OG LEDE EN VIRKSOMHED MED FÆLLESSKAB SOM GRUNDVÆRDI OG SAMTIDIG KONSTANT SØGE EFTER SIT EGET FORMÅL
VELKOMMEN TIL MIN BLOG OM LIVET OG LEDELSE

Jeg har været selvstændig, leder og direktør siden 2006 og har lært meget gennem årene. Efter så mange år i frontlinjen i byggebranchen, gennem bl.a. finanskrise og corona ligner man en ren Moby Dick med harpuner og ar i sin tykke hud. Jeg tror stadig på det bedste i mennesker og er helt sikker på, at vi når længst med dialog, forståelse, samarbejde og fællesskab.

Firmaet Rønslev står for to grundholdninger:

Vores projekter skal kunne bygges
Det skal være fedt at gå på arbejde

Med tiden har jeg bevæget mig væk fra en foruddefineret organisation og en bestemt ledelsesstil og har i stedet sammen med mine partnere og kolleger blandet vores egen heksebryg med inspiration fra foreningslivet, elitesport, efterskoler, filosofihistorie, psykologi og alt muligt andet, der giver mening for mig og os.

Privat er jeg gift med Christina, der har forladt et trygt job som afdelingsleder i en kommune for at gøre sin hobby til sin levevej ved at starte en strikkebutik op fra bunden. Sammen har vi fem børn over et bredt aldersspænd, den ældste født i 2004, den yngste i 2022. Vi bor i Horsens i et energineutralt hus, vi selv har designet og fået bygget som rumstore træmoduler på fabrik.

 

Det lyder som om, vi forfølger vores drømme - men det er for nemt og billigt at sige. Vi har haft vores andel af kriser og fortvivlelse, hvor der ikke engang var overskud til at drømme. Vi har nok nærmere udnyttet de muligheder, vi kunne få øje på, og vi har haft modet til at sige ja tak og hoppe på toget. Det er ikke og har aldrig været nemt - men hvorfor i alverden skulle meningen med livet dog også være at danse rundt på roser?

Når jeg når mine mål, bliver jeg ofte ramt af tomhed og en form for savn af indhold, selvom jeg har mange gode mennesker omkring mig og rationelt ikke mangler noget. Det bliver til en evig søgen efter formål, indhold og mening, og jeg øver mig i at nyde vejen, selskabet og det nye, man opdager, når man nogle gange farer vild.

KASPER RØNSLEV

Virksomhedsgrundlægger og far til fem

VIL DU I KONTAKT?

Find mig på LinkedIn eller

skriv på krn@ronslev.dk

IMG_7099_edited.jpg
bottom of page